مراسم عزاداری به مناسبت اربعین سید سالار شهیدان حضرت ابا عبدا... الحسین (ع)، شهادت امام حسن مجتبی(ع) وامام رضا(ع)

۰۱ دی ۱۳۹۳ | ۰۳:۳۰ کد خبر : ۸۱۷۶ اخبار امور فرهنگی
به همت دفتر فرهنگ اسلامی و بسیج دانشجویی دانشکده حقوق، علوم سیاسی و اقتصادی به مناسبت اربعین سید سالار شهیدان حضرت ابا عبدا... الحسین(ع)، رحلت پیامبر اکرم(ص) ، شهادت امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع) در مورخه 24/ 9/ 93 بعد از اقامه نماز ظهر و عصر توسط حجت الاسلام حبیب زاده  مراسم قرائت زیارت عاشورا، عزاداری و مداحی توسط مداح اهل بیت (ع) جناب آقای خورشیدی برگزار گردید. گفتنی است، در این مراسم مسئولین، کارکنان و جمع کثیری از دانشجویان دانشکده در این مراسم شرکت نمودند. لازم به ذکر است در پایان مراسم نیز با پذیرایی ناهار از عزاداران صورت به عمل آمد.