جلسه توجیهی انجمن های علمی دانشجویان

به گزارش روابط عمومی به همت مدیریت پژوهشی دانشکده حقوق، علوم سیاسی و اقتصادی

به گزارش روابط عمومی به همت مدیریت پژوهشی دانشکده حقوق، علوم سیاسی و اقتصادی در سالن اجتماعات  این دانشکده جلسه توجیهی جهت دانشجویان  و اعضای انجمن های علمی دانشجویی با حضور آقایان دکتر قربانی (مدیر دفتر ارتباط باصنعت ) و دکتر پیمان افضل ( نماینده کمیسیون مرکزی انجمن های علمی )برگزار گردید.

در این مراسم که هدف آن آشنایی واطلاع رسانی به کلیه دانشجویان بالاخص اعضای انجمن های علمی دانشجویی با اهداف ،روند نمای و ... در خصوص انجمن ها بود ، تشکیل گردید ابتدا  مدیر دفتر ارتباط با صنعت  توضیحاتی مختصر در خصوص شکل گیری کمیسیون و اعضا و نماینده آن ارائه فرمودند.

در بین سخنان ایشان آمده است:

مبحث انجمن های علمی دانشجویی از اولویت های دفتر ارتباط باصنعت است. در چشم انداز برنامه 5 ساله اولویت های مربوط به انجمن ها  مشخص شده است. تعامل انجمن ها و این دفتر بایستی دو جانبه باشد.اکنون مشکل و دغدغه این دفتر شرح وظایف  انجمن ها است که مشخص و شفاف نیست. انجمن ها بابت هر فعالیت به شرط تائیدیه معاونت محترم پژوهشی از بودجه خاص خود برخوردار می باشند. از طرح و ایده ها می توان به راستی استفاده کرد.

مسئله دیگر این دفتر مبحث مراکز رشد و فناوری است که از اول شهریور مورد تصویب قرار گرفته است. ما می توانیم  برای ایده ها ی مورد تصویب سازمان مرکزی ، تجاری سازی کنیم.

نکته مهم دیگر اینکه مبحث انجمن ها آنقدر پررنگ است که غیر از انجمن های علمی دانشجویان ما ملزم به فعال شدن انجمن های علمی اساتید نیز شده ایم.

در ادامه آقای دکتر افضل عضوهیات علمی گروه مهندسی معدن ، پیشکسوت تشکیل انجمن ها ی علمی دانشجویی ونماینده کمیسیون مرکزی انجمن های علمی از تاریخچه  ، نحوه تاسیس ، شرح وظایف ، امتیازات و تسهیلات  انجمن های علمی دانشجویی سخن گفتند.

سپس ایشان گفتند :

به طور خلاصه روند کاری یک انجمن عبارت است : 1- تاسیس انجمن ، عضوگیری و انتخابات هیات مدیره

2-ارائه برنامه های ترمی یا سالانه

3- اجرا ، ارائه گزارش و خروجی حاصل

تسهیلاتی که برای اعضاء انجمن های علمی دانشجویی در حال حاضر در نظر گرفته شده است عبارت است از : افزایش بودجه اختصاص یافته به انجمن  ، تخفیف شهریه و پرداخت وجه نقدی در صورت ارائه یک مقاله در مجلات معتبر و آنچه که در حال حاضر در دست پیگیری و تصویب شدن است عبارتند از : ورود به مقاطع بالاتر بدون کنکور – اهدای وام بلند مدت و اعطای بورسیه تحصیلی

نمود بیرونی یک انجمن در آغاز کار انجمن بسیار مهم است . انجمن ها ی علمی باید کارههای بزرگ انجام دهند . و نباید وقت خود را صرف کارههای کوچک کنند.برای فعال شدن انجمن ها  بهتر آن است که چند انجمن باهم یک کار بزرگ و بین رشته ای انجام دهند.