برگزاری مراسم سالروز

بزرگداشت حافظ شیراز

به گزارش روابط عمومی  به همت دفتر فرهنگ اسلامی هفته گذشته در سالن اجتماعات دانشکده حقوق ، علوم سیاسی و اقتصادی مراسم بزرگداشت حافظ با سخنرانی دکتر فروهر استاد  دانشگاه  در جمع دانشجویان برگزار شد.  ایشان بعد از  نما و شمایی از وضع شیراز در زمان حافظ گفتند:

حافظ شاعر قرن هشتم هجری بود. برای شناخت حافظ باید به زمان او توجه کنیم. اگر زمان حافظ را نشناختیم غزلیاتش را هم نمی شناسیم. عصر حافظ عصر فروریختن ارزش های اخلاقی ، دینی و شرعی است. حافظ فقط یک دیوان دارد. غزلیات حافظ یک دست نیستند زیرا حافظ  بنا به شرایط شعر گفته  است. اگر دیوان حافظ را به طور دقیق بررسی کنیم متوجه نوع دقیق جهان بینی او می شویم. برای شناخت حافظ باید غزلیاتی که در باره جهان بینی اوست بررسی کنیم. حافظ حقیقتا" یک عاشق به حقیقت هستی است. گنج بیکران حافظ گنج عشق است که در ارتباط با انسان کامل به دست آمده است . بیان حافظ از آرامش ، طمانینه ، عمق نگاه  و زیبایی برخودار است. چشم دل او رو به حقیقت عالم باز شده است. اگر نه چگونه  ممکن است کسی بالاترین مفاهیم فلسفی و حقیقت هستی را به زیباترین شکل در مدتی کوتاه و با بیانی زیبا توصیف کند. حافظ شخصیتی پررمز و راز دارد که هر کس با اندیشه و مرام او آشنا می شود.  غزلیات حافظ برپایه عشق استوار است. چراکه علت بوجود آمدن کائنات هم عشق بوده است. عشق موجب محبت به تمام انسان ها و موجودات می شودو جایی که حافظ برای دل و جهان بینی خود شعر گفته نظیر ندارد.

در ادامه ، سخنران مراسم به سوالات حضار پاسخ گفتند.و در پایان به تعدادی از دانشجویان که در مسابقه شرکت کردند جوایزی اهدا شد.