جشن میلاد امام رضا (ع) در دانشکده حقوق ، علوم سیاسی واقتصادی

با عنوان " نقش امام رضا (ع)در گرایش ایرانیان به تشیع "

به گزارش نماینده روابط عمومی به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده حقوق علوم سیاسی و اقتصادی جشن ولادت حضرت علی بن موسی الرضا (ع) در این دانشکده برگزار شد . این مراسم باسخنرانی آقای دکتر منصوری استاد هیات علمی گروه حقوق    و با حضور   جمعی  از دانشجویان و اساتید  آغاز گردید.

ایشان  طی سخنانی ضمن تبریک میلاد با سعادت امام رضا(ع) تاریخچه مختصری از دوران امامت و ولایت ایشان بیان داشتند .سپس در ادامه گفتند:

علاوه بر دوستی با اهل بیت پذیرش آن نیز لازم است. امام رضا نقش سیاسی خود را در زمان مامون خوب بازی کردند.

امام رضا(ع) ضمن آن که یک امام و یک پیشوا برای شیعیان بودند بلکه یک ترسیم کننده طرح حکومتی نیز بودند.در دوره وزارت خود  یک نمونه مدیریت بسیار عالی را ترسیم نمودند.مدیریتی که بر اصولی است ، ایشان  اهل علم و عمل است نه زور و ظلم ، والی باید روراست باشد. صادق باشد . اهل کذب و دروغ نباشد. سیستمی که امام طرح می کرد به نحوی بود که مامون به طور مکرر مورد عناب و خطاب قرار می گرفت. امام یک ترسیم سیستم حکومتی داشت. امام در شخصیت فردی خود نیز به کسی ستم نمی کرد.سخن کسی را قطع نمی کرد. با غلامان و زیر دستان برسریک سفره می نشست . فرق بین افراد نمی گذاشت. رضا لقبی بود که خدا برای او تعیین کرده است. از نظر امام بدترین مردم کسانی هستند که نفعشان به کسی نرسد.به تنهایی خودشان بخورند.و زیر دستان خود را مورد آزار و اذیت قرار دهند.

بزرگترین سفارش ایشان این بود که با مردم جوری رفتار کنیدکه  گویی این مردم ولی نعمتان شما هستند.

حاکمان باید از ریا به  دور باشند. با مردم باید صادق باشند. از صدق و صفای خود به مردم بهره وری برسانند.از نظر امام توکل این است که از خدا بترسی ، تواضع آن است که هر چیزی را که برخود می پسندی بر دیگری هم بپسندی .

این طرح و الگوی سیاسی از حکومت است. تدبیر عقلانی مهمترین عامل در زندگانی است.

در پایان به قید قرعه به 5 نفر از  پاسخ دهندگان به سوالات سخنران جوایزی اهدا شد.