برگزاری جشن دختران به مناسبت تولد حضرت معصومه (س)

به مناسبت تولد حضرت معصومه (س) و روز دختران وبه همت دفتر فرهنگ اسلامی

به مناسبت تولد حضرت معصومه (س) و روز دختران وبه همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده حقوق، علوم سیاسی و اقتصادی در تاریخ 07/07/90 در سالن اجتماعات مراسم جشنی برگزار گردید. در این مراسم که با تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید آغاز شد ابتدا سرکار خانم همیسی استاد و روانشناس دانشگاه در خصوص ویژگی های حضرت معصومه (س) در جمع دانشجویان به ایراد سخنرانی پرداخت . در متن سخنان ایشان آمده است:

ما  انسان ها  اهل علم هستیم ولی ملائکه این علم را ندارند. قیمت انسان ها بالا  است. زیرا خدا شناس هستند. ارزش انسان به علم  و معرفت به خدا است. ارزش ما به علمی است که به دست می آوریم. انسانی که معرفتش به خدا بیشتر باشد بالاتر است. چه زن باشد چه مرد . زینب عالمه غیر معلمه است. علم لدنی دارد. جهان شدیدا" تشنه اسلام اهل بیت است.علم ، به انسان ارزش می دهد.انسان را گران قیمت می کند.ما باید سعی کنیم کمال علم را تحصیل کنیم.حضرت معصومه اهل علم بودند. و در چهارده سال زندانی پدر تمام سوالات مردم را جواب می دادند.حضرت معصومه با وجودی که معصوم نبودنداما دختر و خواهر معصوم بودند.و از لحاظ علمی به جایی رسیدند که در رده معصوم بودند. ما سه عالم در وجود داریم.

1-      عالم وجود ما :که شامل چشم ، گوش ، زبان، بینی و پوست

2-      عالم دوم یا عالم خیال که روی جسم تاثیر می گذارد.

3-      عالم عقل و حقیقت : عالم عقل انسان زمانی بارور می شود که از توهم بالاتر رودو بتواند درک بالاتری داشته باشد. البته عالم سوم انسان ها  اکثرا" تعطیل است. و تعداد زیادی  از عقل خود محروم هستند. عالم عقل و حقیقت تنها از طریق برهان و استدلال است.

حضرت معصومه برای سه عالمش برنامه یزی کردندو سه عالم را از آسیب هایش مبرا کرده بود.

انسان یک موجود بی نهایت است  و اگر این سه عالم را بارور کنیم ، متعالی کنیم ، زندگی پس از این عالم بسیار قدرتمند و ارزشمند می شود.

ما فراتر از آنچه که فکر می کنیم جای پرش داریم.و محدودیتی بین زن و مرد وجود ندارد. انسان می تواندمعصوم نباشد اما رشد علمی بسیار داشته باشد.

پس وقتی در عالم جسم اعمال حرام انجام ندهیم ، در عالم خیال زنا نکنیم و در عالم عقل توهم نکنیم آن سه عالم بارور شده و پرورش پیدا می کند.

در ادامه ضمن پاسخگویی به سوالات حضار به قید قرعه به 5 نفر از شرکت کنندگان در مسابقه جوایزی اهداشد.